Kaakkois-Suomen Kokoomus hakee VAALIKOORDINAATTORIA määrä-aikaiseen työsuhteeseen

Kaakkois-Suomen Kokoomus hakee VAALIKOORDINAATTORIA määräaikaiseen työsuhteeseen. Kaakkois-Suomen Kokoomus ry. on poliittinen piirijärjestö, joka toimii kolmen maakunnan alueella. Piirijärjestö tavoittelee kuntavaaleissa vaalivoittoa ja ehdokasmäärän kasvua koko vaalipiirin alueella. Tavoitteeseen päästäkseen tarvitsemme joukkuettamme vahvistamaan innostuneen ja osaavan työntekijän.

Kaakkois-Suomen Kokoomus hakee VAALIKOORDINAATTORIA määräaikaiseen työsuhteeseen 30.4.2021 asti.

Vaalikoordinaattorin työhön kuuluu ensisijaisesti piirin kuntavaali- ja järjestötoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen. Työtehtäviin kuuluu myös yhteydenpito jäsenistöön ja jäsenyhdistyksiin, jäsenrekisteristä vastaaminen, kokous- ja seminaarijärjestelyt sekä muut hallinnolliset tehtävät. Lisäksi työhön kuuluu viestintää ja piirin verkkosivujen ja sosiaalisen median kanavien ylläpitoa. Työ vaatii oman auton käyttöä sekä valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin.

Odotamme hakijalta kokoomuslaista maailmankatsomusta, reipasta työotetta ja tekemisen meininkiä. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta järjestötyöstä ja yhdistystoiminnasta, kyky hahmottaa kokonaisuuksia, hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot, oma-aloitteisuutta sekä sujuvat viestintä- ja kirjoitustaidot suomeksi.

Katsomme eduksi kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja projektien hallinnasta, osaamisen kuntavaalityöstä sekä kokemuksen viestintätehtävistä.

Tarjoamme energisen ja avoimen työyhteisön, mahdollisuuden kehittyä ja päästä uudistamaan järjestötoimintaa.

Työ alkaa 1.8.2020 tai sopimuksen mukaan.

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaihin 15.6. mennessä osoitteeseen pia.rantanen@kokoomus.fi.

 

 

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *