Eveliina Savolaisesta Kaakkois-Suomen Kokoomuksen vaalikoordinaattori vuoden 2021 kuntavaaleihin

23-vuotias kunta- ja aluejohtamisen opiskelija Eveliina Savolainen on valittu Kaakkois-Suomen Kokoomuksen vaalikoordinaattoriksi. Savolainen on kerryttänyt laajaa kokemusta Kokoomuksen järjestötoiminnassa niin paikallis- piiri- kuin valtakunnallisellakin tasolla.
Savolainen on toiminut Kaakkois-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtajana vuosina
2017 – 2019 ja hänen johtamaan piiri palkittiin Kokoomusnuorten ”Vuoden piirijärjestönä”

Savolaisen valintaan vaikuttivat mm. vahva Kaakkois-Suomen vaalipiirin tuntemus, valmiit verkostot sekä tapahtuma- ja kampanjaosaaminen.

”Haluamme panostaa vaalityöhön vahvasti eri puolilla vaalipiiriä. Eveliina omaa erinomaista näkemystä ehdokashankinnan tueksi sekä kampanjan tekemiseen. Uskon, että hänen panoksestaan on merkittävä hyöty koko Kaakkois-Suomelle” toteaa piirin puheenjohtaja Jussi Virsunen

Työnsä Savolainen aloittaa elokuun alussa

Kaakkois-Suomen vaalipiiri on haasteellinen ja laaja, kolmen maakunnan vaalipiiri, jossa Kokoomus tavoittelee ennätysmääräistä ehdokasjoukkoa ja vaalivoittoa.

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset

Kommentti artikkeliin “Eveliina Savolaisesta Kaakkois-Suomen Kokoomuksen vaalikoordinaattori vuoden 2021 kuntavaaleihin
  1. Johanna Hasu sanoo:

    Hei Eveliina,

    Toivotan sinut tervetulleeksi joukkoomme rakentamaan tulevaisuutta Kotkan Kokoomusnaisten puheenjohtajan roolissa. On hienoa, että saamme nuoren ja osaavan ammattilaisen mukaan kampanjan tekemiseen.

    Hyvää Juhannusta,
    Johanna Hasu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *