Uuden puheenjohtajan tervehdys

Hyvät Kokoomuslaiset!

Lämmin kiitos luottamuksestanne!

Kerroin esittelypuheenvuorossani Imatralla, että minulla on kaksi järjestörakkautta: Yrittäjät ja Kokoomus. Aloitan työni Kaakkois-Suomen piirin puheenjohtajana avoimin ja luottavaisin mielin.

Kulunut vuosi on ollut piirillemme raskas. Tapahtuneita ikäviä asioita ei saa tekemättömäksi ja niistä pitää ottaa opiksi. Keskeneräiset asiat selviävät aikanaan. Toimintatapoja on jo muutettu ja niitä pitää tarvittaessa edelleen muuttaa niin, että niissä ei ole mitään huomautettavaa.

Toivon, että ilmapiiri on kunnossa ja voimme jatkaa eteenpäin puhtaalta pöydältä. Vuosi 2018 tulee olemaan työntäytteinen! Teemme jokainen varmasti innolla työtä Saulin uudelleenvalinnan eteen. Lokakuun maakuntavaalit tulevat olemaan todellinen koitos, eikä vähiten siksi, että piirissämme käydään kolmet erilliset vaalit.

Piirimme on valtava. Sen johtamisessa ja asioiden tuntemisessa ja eteenpäin viemisessä tarvitaan paikallistuntemusta kustakin maakunnasta. Varapuheenjohtajien rooli tulee olemaan todella merkittävä.

Tulen kutsumaan uuden puheenjohtajiston ja toiminnanjohtajan koolle vielä tämän vuoden puolella käymään läpi vuoden 2018 alkuasetelmaa, toimintaa ja tavoitteita.

Joulukuun aikana selviää puolueen mahdollinen rahallinen tuki lisätyöntekijöiden palkkaamiseksi piirille vuoden 2018 aikana. Sen tiedon saatuamme pääsemme asioiden suunnittelussa aimo askeleen eteenpäin.

Pitkien välimatkojen vuoksi tulemme pitämään hallituksen kokouksia sähköisesti. Henkilökohtainen tapaaminen on tietysti paikallaan muutaman kerran vuodessa, mutta otamme käyttöön myös sähköposti- ja skype-kokoukset. Suunnitelmissa on aloittaa skype-kokoukset esim. keräämällä tietyn alueen hallitusjäsenet yhteen ryhmäksi nettiyhteyden ääreen. Näin voimme opetella uutta toimintatapaa kaikki yhdessä. Uuden hallituksen ensimmäinen kokous järjestetään tietysti kokoontumalla saman pöydän ääreen. Päivämäärä ilmoitetaan joulukuun aikana.

Toivotan teille kaikille hyvää Itsenäisyyspäivää ja lämminhenkistä Joulun odotusta!

Marika Kirjavainen

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *