Piirikokouksen päätöksiä

Tiedote:

Kaakkois-Suomen Kokoomuksen piirikokous Imatran Kylpylällä 26.11.2017 klo 15.00 alkaen

Kaakkois-Suomen uudeksi puheenjohtajaksi on selvällä äänienemmistöllä valittu Marika Kirjavainen Kotkasta. Kirjavaisen ohella vaalissa olivat mukana Anna Helminen Imatralta ja Joonas Grönlund Lappeenrannasta. (Kirjavainen 38 ääntä, Helminen 14 ääntä ja Grönlund 11 ääntä)

Piirin varapuheenjohtajiksi valittiin yksimielisesti Helena Puolakka Lappeenrannasta ja Olli Miettinen Mikkelistä.

Piirihallituksen muiksi jäseniksi valittiin Jukka Hallikainen Miehikkälästä, Erkki Huhtanen Pyhtäältä, Sirpa Laari Kouvolasta, Pirkko Luntta Hirvensalmelta, Ahti Myllys Rantasalmelta, Kauko Määttä Imatralta, Ari Ora Savonlinnasta ja Juri Vuorinen Luumäeltä.

Piirikokous käsitteli ylimääräisenä asiana vuoden 2016 tilinpäätöksen, joka vahvistettiin yksimielisesti.

Sen sijaan tili ja vastuuvapauden myöntämisestä äänestettiin. Äänin 30-22 vastuuvapaus jätettiin myöntämättä tili- ja vastuuvelvollisille.

Kaakkois-Suomen Kokoomus on jättänyt tutkintapyynnön poliisille, kohdistuen edellisen toiminnanjohtaja Paula Kylä-Harakan epäiltyihin talouden väärinkäytöksiin.

Piirikokous hyväksyi toimintasuunnitelman sekä talousarvion vuodelle 2018, jotka painottuvat tuleviin maakunta- ja eduskuntavaaleihin.

Piirikokous kiitti väistyvää puheenjohtajaa Pekka Seleniusta ansiokkaasta työstä Kokoomuksen eteen.

Kokouksen alussa kuultiin Imatran Kylpylän toimitusjohtajan Ari Aspian tervehdys ja esittely Kylpylän meneillään olevasta investoinnista.

Kokouksen puheenjohtajana toimi Imatran kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja Tommi Matikainen

 

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *