Piirihallituksen päätöksiä

Kaakkois-Suomen Kokoomus asetti tänään kokouksessaan uuden eduskuntavaaliehdokkaan, kotkalaisen Johanna Hasun. Johanna on 59-vuotias terveydenhuollonmaisteri, toimintakeskus Myllyn toiminnanjohtaja ja pitkän linjan kuntapoliitikko sekä nykyinen aluevaltuutettu.

Aiemmin ehdolle asetettuja ovat: Anunti-Virta Mirja, Sulkava, Brandt-Ahde Linda, Lappeenranta, Carpelan Christa, Kouvola, Hallikainen Jukka, Miehikkälä, Häkkänen Antti, Mäntyharju, Kaunisto Ville, Kouvola, Leinonen Janne, Savonlinna, Valtola Oskari, Mikkeli.

Myös aiemmin ehdolle on asetettu Kurki Aleksi, Pyhtäältä. Kokous kuitenkin merkitsi tänään tiedoksi Aleksin vetäytymisen ehdokkuudesta. ”Olen pitkän ja vaikean pohdinnan jälkeen päättänyt vetäytyä eduskuntavaaliehdokkuudesta.

Taustalla yllättävä yliopisto-opintojen aloittaminen Helsingissä ja odottamaton elämäntilanteen muutos. Yllättävä siksi, että tällä hetkellä minun pitäisi olla asepalveluksessa Rannikkoprikaatissa, mutta palvelustani siirrettiin terveydellisistä syistä. Tällä hetkellä on keskityttävä itseen ja alkaneisiin opintoihin. Korostan, että politiikkaa en missään nimessä ole jättämässä, vaan hoidan nykyisiä luottamustoimiani samalla innolla kuin ennenkin.”

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.