Kiitos ja hyvää alkavaa vuotta!

Hyvät kokoomuslaiset!

Haluan kiittää teitä kaikkia kuluneesta vuodesta, erityisesti teidän aktiivisesta sekä luottamusta herättävästä roolistanne puolueen sekä kaikkien ihmisten hyväksi kussakin kunnassa.

Kokoomus on vuoden aikana noussut Suomen suurimmaksi puolueeksi niin kuntavaaleissa kuin gallupeissakin. Myös aluevaaleihin lähdemme kärkipaikalta. Kokoomuslaisia on joskus pidetty ylimielisinä politiikan tekijöinä. Olisiko kuitenkin niin, että äänestäjätkin luottavat tällä hetkellä yhä enemmän puolueeseen, joka kertoo ääneen myös ne ikävät faktat talouden tai vaikka työllisyyden kehityksestä. Politiikan linjakkuus, vastuu taloudesta sekä harkitusti valitut vaihtoehtoiset ratkaisut ovat lisänneet kannatusta. Ylimielisyyden leima on nyt aidosti muuttumassa luotettavuuden leimaan.

Teimme hienon työn, kun piirimme sai ehdokaslistat täyteen kaikilla kolmella hyvinvointialueella. Lämmin kiitos teille kaikille toimijoille ja ehdokkaille.

Hienoa olla gallupien kärjessä, mutta kuten kaikki tiedämme, niin mitään emme ole vielä voittaneet. Vaaleihin on syytä mennä aktiivisella ja ratkaisukeskeisellä otteella. Mikään hyvinvointialue ei ole vielä valmis. Siksi meitä kokoomuslaisia tarvitaan varmistamaan ihmisläheisten palveluiden turvaaminen myös jatkossa. Uskon, että kaikki ehdokkaamme laittavat itsensä likoon yhteisen hyvän puolesta.

Haluan kiittää kaikkia aktiiveja sekä erityisesti piiritoimiston naisia huikeasta työpanoksesta vuonna 2021.
Tästä on hyvä jatkaa ensi vuoteen!

 

Erittäin hyvää uutta vuotta 2022 teille kaikille!

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *