Aluevaaleissa mitataan Kokoomuksen uskottavuus

Kokoomus on tällä hetkellä selkeässä gallup-johdossa. Kärkisija ei ole tullut irtopisteitä keräämällä tai räksyttämällä. Kokoomus on viimeisten vuosien aikana rakentanut luottamusta herättävää politiikkaa, joka perustunut tutkittuun tietoon sekä aitojen vaihtoehtojen esittämiseen. Suuri osa suomalaisista ymmärtää, että on vain yksi puolue, joka haluaa Suomen toimivan taloudellisesta kestävällä pohjalla sekä yksilön oikeuksia puolustaen. Emme voi siirtää taloudellisia vastuita tuleville sukupolville. Nykyinen hallitus lisää hallintoa sekä lisää työllisyyttä velanotolla. Työllisyyden lisääminen julkisella rahoituksella vain heikentää taloudellista pohjaa.  Näitä kiinteitä kuluja on todella haastavaa korjata jälkikäteen.  Aidot kasvua synnyttävät työpaikat syntyvät yrityssektorille.

Nyt valmistaudumme vaaleihin, joita emme halunneet. Tuleva hallintomalli on kuitenkin päätetty ja sen kanssa on elettävä. Meidän kokoomuslaisten on jälleen osoitettava, mistä luottamuksemme on syntynyt. Kokoomus lähtee vaaleihin tosimielellä ja täydellä energialla. Meidän tulee olla varmistamassa hyvinvointialueiden resurssien suuntaaminen laadukkaisiin ja kattaviin palveluihin. Hoitoon pääsy ja palvelut tulee varmistaa kaikille tarvitseville. Julkisen talouden menoja ei voi enää kohtuuttomasti kasvattaa. Yksityisten toimijoiden sekä kolmannen sektorin toimintaedellytykset on turvattava.

Nämä eivät ole yksittäisten kuntien edunvalvontavaalit eivätkä välivaalit. Kyse on meidän kaikkien hyvinvointipalveluiden järjestämisestä. Siksi nämä vaalit ovat erittäin tärkeät.

Nyt on ehdokashankinnan aika. Alueemme kansanedustajat ovat jo sitoutuneet ehdokkaiksi. Jokaisen kuntavaalien ääniharavan sekä alueellisia luottamuspaikkoja saaneiden on aika ilmoittautua mukaan. Tärkeä ryhmä ovat myös kaikki sote-ammattilaiset. Heidän kauttamme saamme lisää asiantuntemusta luottamustoimintaa varten. Ja tietysti tarvitsemme mukaan myös yrittäjiä sekä muita hyvinvointiasioista kiinnostuneita henkilöitä. Uskon, että saamme vaalipiirimme kaikille kolmelle maakunnan alueelle monipuolisen ja osaavan ehdokasjoukon. Vaaleissa olemme yhtenäinen kokoomus, tiedostaen myös sen, että jokainen hyvinvointialueelle valittu kokoomuslainen luottamushenkilö ajaa koko alueen asukkaiden etua.

Vaalit ovat jo käynnissä. Puolueen vaaliohjelma on valmistumassa. Nyt on hyvä aika nostaa mielipidepalstoilla omia näkökulmiaan esille.

Puolueen johto, puoluetoimisto ja piiritoimisto on vahvasti tukemassa jokaista ehdokasta monenlaisin toimenpitein.

Tavoitteemme on voittaa vaalit kaikilla kolmella hyvinvointialueella.  Tämä tulos saavutetaan hyvällä yhteistyöllä, ehdokasasettelulla sekä onnistuneilla kampanjoilla.

Tsemppiä kaikille vaalityöhön!

Näissäkin vaaleissa Sydän on oikealla

Jussi Virsunen
Puheenjohtaja
Kaakkois-Suomen Kokoomus

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *