Suuret kiitokset!

Kokoomus osoitti jälleen kerran, että määrätietoisella, ratkaisuhakuisella, rehellisellä politiikalla sekä myönteisellä vaalityöllä saavutetaan paras tulos. Kaikki piirit Suomessa voivat olla ylpeitä omista ehdokkaistaan ja panoksesta menestyksen takana.

Valitettavasti emme vieläkää onnistuneet valloittamaan ykköspaikkaa piirissämme, mutta pieni kannatuksen nousu sekä muutaman lisäpaikan saannin kautta tulostamme voidaan pitää kuitenkin kiitettävänä.

Lämmin kiitos kaikille yhdistyksille, vaalipäälliköille sekä talkoolaisille. Erityinen kiitos tietenkin teille kaikille upeille ehdokkaille. Teidän ansiostanne tulos oli näin upea. Kiitos, että laitoitte itsenne likoon.

Onnea kaikille valituille piirimme alueella!

Tästä meidän on hyvä jatkaa kohti tulevia vaaleja.

Kiitos ja kumarrus,

Suuret kiitokset:

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *