Jussi Virsunen

Piirin puheenjohtajan joulutervehdys

Vuosi 2020 on loppumassa. Tämä mielenkiintoinen ja poikkeuksellinen vuosi on muuttanut meidän kaikkien elämää tavalla tai toisella.  Toivottavasti teillä ja läheisillänne asiat ovat hyvin.

Kokoomus on pyrkinyt kuluvan vuoden aikana tukemaan hyvin määrätietoisesti koronan negatiivisten vaikutusten minimointia niin ihmisten, yritysten kuin kuntien osalta. Näiltä osin olemme antaneet tuen myös hallituksen toimille.

Tänä aikana politiikan teko oppositiosta ei ole ollut helppoa. Monet yritykset hallituksen haastamisesta ovat kilpistyneet aika usein laajan yleisön sympatiaan hallitusta kohtaan haastavan tilanteen johdosta. Hallitus onkin käyttänyt tilannetta häikäilemättömästi hyväkseen jakamalla rahaa myös moniin muihin kohteisiin lisävelkaa ottamalla. Myös koko politiikan uskottavuus on ollut viime aikoina koetuksella.

Kokoomus on edelleen sivistyksen, kestävän talouden, turvallisuuden sekä yrittäjyyden puolue, joka uskoo ihmiseen ja hänen omaan kykyynsä tehdä valintoja elämässään. Kokoomuksen vaihtoehdot hallituksen toimille ovat toteuttamiskelpoisia ja perustuvat tutkittuun tietoon. Helppoja irtopisteitä puolue ei ole keräillyt.

Nyt meidän kaikkien on suunnattava katse kohti kuntavaaleja. Tavoitteemme on olla vaaleissa jälleen Suomen suurin puolue.

Tehdään vielä loppuvuosi aktiivisesti työtä täällä paikallistasolla erityisesti ehdokashankinnan suhteen.

Vielä on paljon kirittävää. Sitten pääsemme hyvillä ehdokkailla haastamaan toisia puolueita kussakin kunnassa omien tavoitteidemme kautta.

Haluan kiittää teitä kaikkia yhdistysten vastuuhenkilöitä sekä tietenkin myös muita Kokoomus-aktiiveille vuoden 2020 toiminnasta.

Kiitos teille monista mielenkiintoisista keskusteluista ja kohtaamista.

Samalla haluan toivottaa teille kaikille oikein Rauhaisaa Joulun aikaa ja Erityisen tuloksellista Uutta Vuotta 2021!

Jussi Virsunen

Piirin puheenjohtaja

Puoluehallituksen jäsen

Kansallinen Kokoomus rp.

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *