Jussi Virsunen

Piirikokouksen päätöksiä

Kaakkois-Suomen Kokoomus on 3.11. Kouvolassa pitämässä piirikokouksessa valinnut piirin uudeksi puheenjohtajaksi Jussi Virsusen Lappeenrannasta. Virsunen voitti vaalissa Imatralaisen Anna Helmisen äänin 32 – 30. Varapuheenjohtajiksi tulivat valituksi Olli Marjalaakso Mikkelistä ja Sirpa Laari Kouvolasta.

Piirihallituksen jäseniksi valittiin seuraavat henkilöt
Lauri Eerola Kotka, Satu Joutjärvi Kouvola, Mervi Visuri Hamina Pirkko Luntta Hirvensalmi, Ahti Myllys Rantasalmi, Ari Ora Savonlinna, Mervi Rings Lemi, Juha Jormakka Imatra.

Piirihallituksen varahenkilöiksi valittiin Erkki Huhtinen Pyhtää, Anne Heiskanen Taipalsaari, Mira Ilmoniemi Pieksämäki, Roope Nykänen Mikkeli, Armi Salo-Oksa Mikkeli, Linda Brandt-Ahde Lappeenranta, Toni Koppanen Imatra ja Jenni Paavola Kouvola.

Piirikokous hyväksyi kunnallisvaalipainotteisen toimintasuunnitelman ja talousarvion ja kuuli poliittisen tilannekatsauksen, jonka pitivät puoluesihteeri Kristiina Kokko sekä kansanedustajat Jukka Kopra sekä Ville Kaunisto

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *