Kaakon Kokoomusnuorten syyskokouksen päätöksiä

Kaakkois-Suomen Kokoomusnuoret pitivät syyskokouksensa Kouvolassa 22.10.2018.
Kokouksessa valittiin piirihallitus vuodelle 2019.

Piirin puheenjohtajana jatkaa Eveliina Savolainen Kouvolasta ja varapuheenjohtajaksi valittiin Calvin Otewa Lappeenrannasta.
Taloudenhoitajaksi valittiin Hermanni Toivo Mikkelistä.

Piirihallitukseen varsinaisiksi jäseniksi valittiin
Samuli Kantola (Lappeenranta)
Olivia Lahtinen (Kotka)
Taavi Lautala (Lappeenranta)
Elma Mettälä (Kouvola)
Samir Pietarinen (Mikkeli)

Piirihallituksen varajäseniksi valittiin
Iina Hoteila (Mäntyharju)
Valtteri Laari (Savitaipale)
Juho Liiri (Lappeenranta)
Veijo Tikka (Kouvola).

Lisäksi Kaakkois-Suomen Kokoomusnuorten syyskokous asetti Kaakkois-Suomen Kokoomuksen piirihallitukseen ehdolle Samir Pietarisen (Mikkeli) ja Samuli Kantolan (Lappeenranta), jotka edustaisivat nuorten ääntä. Nykyisessä Kaakkois-Suomen piirihallituksessa varajäsenenä Kaakkois-Suomen Kokoomusnuorilla on lappeenrantalainen Juho Liiri.

”Paras tae Kaakkois-Suomen Kokoomuksen kyvylle toimia tavoitteidensa eteen on hankkia monipuolinen tiimi ja hyödyntää osaamista taitavasti. Itse tarjoan käytettäväksi EU-kokemustani eurovaaleihin ja kauppakorkeakoulun oppeja järjestön pyörittämiseen”, Pietarinen näkee.

”Toimittuani kuluvana vuonna Kokoomuksen Lappeenrannan kunnallisjärjestön hallituksessa, haluan laajentaa yhteistyötä koko vaalipiirin kokoomuslaisten kanssa”, Kantola toteaa.

Kaakkois-Suomen Kokoomusnuoret nosti viime vuoden julkilausumassaan esille nuorten puuttumisen piirihallituksesta useamman vuoden ajalta, mikä huomioitiin useissa alueellisissa medioissa. Tänä vuonna Kaakkois-Suomen Kokoomusnuoret tavoittelee myös paikkaa itse piirihallituksesta.

”On tärkeää, että Kaakkois-Suomen Kokoomuksen piirihallituksessa on jäsenistön edustajia eri sukupolvista ja eri puolilta piirin aluetta. Kokoomusnuorilla on tärkeä rooli puolueessa, ja monissa piireissä eri puolilla Suomea nuorilla on vahva edustus alueensa piirihallituksessa. Myös Kaakkois-Suomessa Kokoomusnuorten tulee päästä piirihallitukseen”, Kaakkois-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Eveliina Savolainen sanoo.

”Nyt olisi aika päästää jo uutta sukupolvea päättämään”, Kaakkois-Suomen Kokoomuksen piirihallituksen varajäsen Juho Liiri toteaa.

Lisätietoja:
Eveliina Savolainen
040 7324642, eveliina.savolainen@gmail.com

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *