Kiitos

Kiitän luottamuksesta – yhdessä pärjäämme!

Kokoomus täyttää tänä vuonna 100 vuotta. Turun juhlapuoluekokoukseen kokoontui yhtenäinen joukko eri taustaisia ja eri puolelta Suomea kotoisin olevia kokoomuslaisia. Meitä yhdistää aate ja arvot edelleen. Samaan tapaan kuin perustajajäseniä, jotka kokoontuivat 100 vuotta sitten Helsinkiin Vanhalle ylioppilastasolle.

Kokoomuksen 100-vuotisjuhlavuonna on syytä kiittää eri vuosikymmenien kokoomuslaisia tehdystä työstä. Suomi on monella mittarilla maailman kärkimaa. Kokoomuslaisilla on tässä työssä ollut ratkaisevan tärkeä rooli niin kotikunnissa, valtakunnan tasolla kuin myös kansainvälisissä tehtävissä. Olemme aina olleet valmiita kantamaan vastuuta Suomesta ja suomalaisista. Kokoomuslaisen tunnistaa edelleen siitä, että tiukassakin paikassa selkäranka ja vastuullisuus säilyvät.

Kokoomus on tulevaisuuspuolue. Uudistimme puoluekokouksessa myös periaateohjelmaamme. Laajan jäsenkäsittelyn jälkeen uudistunut periaateohjelmamme on kiinni tässä ajassa ja vie meitä suomalaisia turvallisesti tulevaisuuteen. Linjasimme myös lähiajan keskeiset poliittiset tavoitteemme.

Tulemme voittamaan seuraavissa vaaleissa. Suomi tarvitsee kokoomuslaisen pääministerin ja kokoomuslaisen vahvan kehittämisen otteen. Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orposta suomalaiset saavat yhteistyökykyisen, rakentavan ja Suomen tulevaisuuteen myönteisesti tarttuvan pääministerin.

Olemme tyytyväisiä, että Kokoomuksen puoluekokous täysin yksimielisesti valitsi Petteri Orpon uudelle puheenjohtajakaudelle. Tämäkin kertoo Kokoomuksen joukkueen yhtenäisyydestä ja keskinäisestä luottamuksesta.

Kaakkois-Suomen Kokoomus esitti minua jo talvella edelleen Kokoomuksen varapuheenjohtajan tehtävään. Puoluekokouksen 625 osallistujaa 677 äänestäneestä, eli 92 prosenttia kannatti valintaani. Tulos tekee oloni nöyräksi. Haluan toiminnallani edelleen vastata haasteeseen. Viemme yhdessä eteenpäin Kokoomuksen aatetta ja menestystä myös tulevissa vaaleissa. Suomalaisten parhaaksi.

Kiitän lämpimästi kaikkia Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi valintani puolesta toimineita sekä yhteisiin talkoisiin osallistuneita. Kaakkois-Suomen Kokoomus näytti vahvuutensa Turun puoluekokouksessa. Yhdessä tehden.

Toivotan kaikille virkistävää kesää!

Yhteistyöterveisin,

Antti Häkkänen
Kokoomuksen varapuheenjohtaja, Oikeusministeri

 

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *