Kaakkois-Suomen Kokoomus kuntavaaleihin 557 ehdokkaalla

Ehdokashankinta kuntavaaleihin on päättynyt. Kaakkois-Suomen Kokoomus asetti alustavasti 557 kuntavaaliehdokasta vaalipiirin alueella.

– Kaakkois-Suomessa trendi oli sama kuin koko maassa. Kiinnostusta ehdokkuutta kohtaan oli hivenen vähemmän kuin aiemmin. Ehdokashankinnan aikana nousi esiin erityisesti nuorten perheiden halu käyttää vapaa-aikansa ennemmin omiin ja lastensa harrastuksiin kuin kuntapolitiikkaan. Kiinnostukseen on saattanut vaikuttaa kuntien tehtävien muuttuminen sote- ja maakuntauudistuksen myötä, toteaa Kaakkois-Suomen Kokoomuksen puheenjohtaja Pekka Selenius.

– Vaikka laskua edellisiin kuntavaaleihin tuli, Kokoomuksen lista on vahva alueellisesti ja ammatillisesti. Uskon, että hyvällä ja mukaansatempaavalla kampanjatyöllä säilytämme nykyisen kannatuksemme vaalipiirin alueella, toteaa piirin toiminnanjohtaja Paula Kylä-Harakka.  ​

Lisätiedot:

Pekka Selenius
puheenjohtaja
Kaakkois-Suomen Kokoomus
pekka.selenius@surffi.fi
0500 150 994

 

Paula Kylä-Harakka
toiminnanjohtaja
Kaakkois-Suomen Kokoomus
paula.kyla-harakka@kokoomus.fi
050 509 0205

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *