Tule mukaan

Politiikan alueellinen väri on aina ollut Kokoomuksessa tärkeää. Piiritason tekeminen on elävä esimerkki puolueen aidosta sielusta ja hengestä. Me Kaakkois-Suomen Kokoomuksessa päätämme millaisten asioiden puolesta puhumme.

Vaikuttaminen on kaunista. Tunne siitä, että itse voi tehdä asioille jotain, on jokaisen ihmisen perusoikeus. Piiritason tekemisessä jokaiselle löytyy oma tapa vaikuttaa yhteisön asioihin. Muutoksen alkuun riittää yksi ihminen. Toteutukseen tarvitaan kokonainen joukkue. Tule mukaan. Sinua kuunnellaan. Tartutaan yhteisiin asioihin ilon kautta ja rohkeudella.

Tapahtumat

23.08.2017
Kouvola, klo 11.30–12.15

Tervetuloa kahville tapaamaan kokoomusministereitä ja kansanedustajia sekä keskustelemaan ajankohtaisista asioita kauppakeskus Hansaan! 

23.08.2017
Kouvola, klo 19.15–21.00

Tervetuloa Kaakkois-Suomen Kokoomusnuorten järjestämään Oluet periaatteesta tapahtumaan. Tapahtumalla käydään jatkokeskustelua periaateohjelma tilaisuuden "Hei, me puhutaan teknologiamurroksesta!" aiheista. Oluet...

23.08.2017
Kotka, klo 1700–19:00

Risteily Sapokan Kahvila Tulikukon laiturista MS Jaanalla. Lyhyehkö merimatkan Kukourin pyörölinnoitussaareen jossa nousemme maihin. Saaresssa tarjoillaan pientä evästä ja virvokkeita. Kuullaan lyhyt selostus miten ja...